Afspil video

SAT-7 PÅ CYPERN

''Det, jeg virkelig nyder ved at arbejde for SAT-7, er at kunne kombinere mine evner og min passion og samtidig være med til at række ud til nogle mennesker, som virkelig har brug for hjælp.''
Kasper Breindahl
Kameramand og tekniker på SAT-7

SAT-7 er en tv-station, som døgnet rundt sender satellit-TV fra Cypern og ud til millioner af mennesker i Mellemøsten og Nordafrika.
Lande, hvor analfabetisme, fattigdom og undertrykkelse hersker, og hvor den kristne kirke har svære vilkår.

Men gennem satellit-TV når budskabet om Jesus ud på trods af regeringers strikse censur og på trods af stor analfabetisme.

Har du lyst til at tage af sted?

SAT-7 tilbyder volontørstillinger, som passer til mange forskellige kvalifikationer, men det vigtigste er, at du er engageret og har lyst til at blive udfordret.

Du skal være indstillet på at rejse ud i mindst et halvt år, og rejser du i forbindelse med et praktikforløb, kan du tage din SU med.

Ved nogle af stillingerne er en grad af erfaring påkrævet.

Hvad vil det sige at være volontør?

Volontører hos SAT-7 skal være forberedt på at forpligte sig i mindst 6 måneder (evt. kortere med de rette erfaringer). Du skal være villig til at lære nyt, både praktisk ift. arbejdet, men bestemt også kulturelt. Du skal kunne begå dig på engelsk uden det store besvær, være moden, robust og kunne arbejde selvstændigt og sammen i et team med kollegaer fra mange stedet i verden. Farsi-kundskaber er desuden en stor fordel. 

Vi ser helst, at volontører ikke netop har afsluttet gymnasiumuddannelse, men er lidt ældre og også har gjort sig andre erfaringer end i skolen. 

Du vil bo i en lejlighed, enten sammen med andre fastboende eller alene, og har mulighed for at komme i en af Limassols internationale kirker, hvor du kan blive en del af et fedt ungdomsfællesskab i byen. 


Hvad kan jeg lave?

Kamera og redigering

Hvis begreber som ISO, apperture, shutter speed, rule-of-third eller ND-filter ikke er helt fremmede for dig, er der en god sandsynlighed for, at du vil passe godt ind i SAT-7 PARS’ studie i Limassol, Cypern. Hvis du har erfaring med videoredigering, specielt i Premiere Pro, Final Cut Pro eller After Effects, vil dine evner også have stor værdi for SAT-7’s seere i den persiske verden. 

Du vil arbejde som kameramand på kanalens ugentlige live-shows, samt være en del af produktion af indslag og andre video-projekter i alle produktionens faser: storyboarding, location scouting, opsætning før optagelse, optagelse, redigering og farvekorrigering. 

Kommunikation

Der er kan eventuelt være mulighed for at samarbejde med kommunikationsafdelingen på SAT-7’s hovedkontor i Nicosia, Cypern. Her kan der være brug for hjælp med sociale medier, engelske artikler til baglandet eller praktisk hjælp i forbindelse med SAT-7 Network – SAT-7’s årlige konference for partnere og donere. 

Praktisk-kreativ

Hvis du er praktisk-kreativ og synes det kunne være spændende at kreere små og store rekvisitter til at hjælpe med at fortælle bibelhistorier, har du mulighed for at være en vigtig del af projektet Sweet Anecdotes – ved hjælp af tegnede figurer fastgjort til tynde træpinde, fortæller SAT-7 medrivende bibelhistorier, hvor du bogstaveligt talt kan være med til at sætte rammerne. Frivillige kræfter har tidligere været med til at producere alt fra huse lavet af ispinde og fugemasse til Jordanfloden lavet af flamingo og epoxy. Frivillighed er en stor drivkraft for netop dette projekt, så dit engagement vil tydeligt kunne mærkes af SAT-7’s medarbejdere. 

”Jeg har arbejdet meget sammen med Joel. Det har været et virkelig godt samarbejde, og jeg har nydt hans professionelle tilgang. Jeg har til gengæld hjulpet ham med farsi, som er sproget på vores kanal. Vi er rigtigt glade for volontører på SAT-7, og enhver person, der bidrager frivilligt til SAT-7’s arbejde er meget værdifuld for os.”
Parastoo Poortaheri​
Studievært på SAT-7​

Hvad koster det?

Forvent, at det koster mellem 30-40.000 kr. for et halvt års ophold.

Det inkluderer alt.  Dvs. både bolig, mad, oplevelser, transport mv.

Interesseret?

Kunne du tænke dig at rejse ud og hjælpe til på SAT-7, eller vil du bare gerne vide mere?
Så føl dig endelig fri til at kontakte os på volunteer@missionafrika.dk eller gennem formularen nedenfor.

Du kan også ringe til os på 8672 5050

Ønsker du at høre mere fra vores nuværende udsendte missionær, kan du også kontakte Joel Zakarias Dam på joelzd@sat7.org

 

Kontakt