Praktisk

Obs Corona: pga den nuværende sundhedssituation i verden, kan vi ikke garantere afrejsetidspunkter. Vi følger situationen og holder jer, der planlægger volontørophold opdateret. Og så glæder vi os meget til, det igen bliver rejsetid! - kontakt os gerne med spørgsmål!

Inden udrejse

Inden afrejse

• Du henvender dig via mail eller tlf. til volontørkoordinator Hanna Meilandt og tager en snak om dine planer og spørgsmål

• Du udfylder et ansøgningsskema, som du får tilsendt fra Mission Afrika

• Du kommer til samtale på Mission Afrikas kontor: Lyseng Allé 15 A, 8270 Højbjerg

• Du kommer i en uges “praktik” på Mission Afrikas kontor, hvor du lærer om Mission Afrika og den organisation der modtager dig. Desuden underviser vi i kulturmøde, sikkerhed, udviklingsarbejde, kommunikation og meget mere.  

 Vi afholder praktik to gange om året, i august og januar. Næste praktik er forventeligt i marts 2021 – så send din ansøgning snarest 

Rejsen

• Du bliver af kirken eller organisationen introduceret til bolig, arbejde, kultur og meget mere

• Du arbejder, nyder varmen, får nye venner og spændende  oplevelser

• Du bidrager med dine kompetencer, bliver udfordret på dine holdninger og din tålmodighed og hjælper i kirken eller organisationen.

• Du kan altid ringe til hjem til Danmark, hvis du har spørgsmål til, hvordan du griber kulturelle forhold eller lignende an. 

 

Efter hjemkomst

• Du evaluerer på Mission Afrikas kontor

• Du får mulighed for at give dine nye erfaringer et dybere og længerevarende perspektiv i et fortsat virke for dine nye afrikanske venner.

 Du kan blive en del af Mission Afrika Youth i Danmark, et fællesskab hvor der er andre der har haft et møde med Afrika der har gjort indtryk.

Hvad koster det?

 Det koster 8000 kr pr. måned for de første tre måneder. Derefter er prisen 3000 kr. pr. måned.

 Et ophold skal helst være på mindst tre måneder, for at både du og vores partner får noget ud af det.

 Prisen dækker flyrejse, visum, lokal transport, forsikring, kursus, evaluering, bolig og kontaktperson hos Mission Afrika i Danmark.

 Du skal selv betale for vaccinationer, medicin og mad lokalt samt lommepenge til weekendture, telefon osv. Størrelsen af dette afhænger af dine behov, men kan typisk ligge på 1-2000 kr pr. måned.

Interesseret?

Kunne du tænke dig at rejse ud, eller vil du bare gerne vide mere?
Så føl dig endelig fri til at kontakte os på volunteer@missionafrika.dk eller gennem formularen nedenfor.

Du kan også ringe til os på 8672 5050

Kontakt

Mission Afrika Youth 

– en del af Mission Afrika

Lyseng Allé 15   
DK-8270 Højbjerg  

ma@missionafrika.dk  
+45 8672 5050

Kontakt os